2014. április 3., csütörtök

Epikus hőbörgések 4. - Rép Esván és a hamis vád

A nevem Rép Esván. Kétezertizenhárom januárjában fegyház fokozaton letöltendő szabadságvesztésre ítélt a budapesti törvényszék üzletszerű kéjelgés, fajtalankodás és egyéb szemérem elleni cselekmények halmazata miatt. Az ellenem felhozott vádak közül egy sem igaz, a terhemre rótt cselekményeket nem követtem el.
Azért állok most a T. Törvényszék előtt, hogy bizonyítást nyerjen, lelkem tiszta, fogva jogtalanul tartottak, személyes szabadságomat jogellenesen korlátozták. A józan ész épp úgy, mint Hazánk minden írott és íratlan törvénye tiltakozik ez ellen a bánásmód ellen.
Kérem a tisztelt Törvényszéket, hogy vizsgálják felül a budapesti intézmény döntését, és azt bírálják felül az újonnan felhozott tények és bizonyítékok fényében. Mivel én már öt éve felakasztottam magam a cellám vécérácsára, és az elmúlt öt évet a tisztítótűzben töltöttem, van időm a döntésükre várni. Csak azt remélem, addig a zárkatársaim nem érkeznek meg, úgyhogy kérem, a döntéssel, amennyire elfoglaltságuktól telik, siessenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése